Open dubbeltoernooi 2024: The Love Boat

11 maart 2024

Schip ahoy!

Deze week is ons mooie park het middelpunt van een schitterend toernooi, waarbij uit de hele regio zowel tennis- als padelspelers op af komen. Voor het weekend (16 en 17 maart) komt men zelfs uit Groningen en Enschede naar Leersum om 100 felbegeerde padelranglijstpunten te kunnen verdienen.

We hebben ons gehuld in de sfeer van de TV-serie The Love Boat. Op vrijdag de 15e is er een feestje op het 3e dek, waarvoor we naast de deelnemers graag alle leden uitnodigen. In het weekend serveert de kombuis hamburgers vanaf de barbecue en zijn er lekkere broodjes verkrijgbaar. Kom dus gezellig je favoriete spelers aanmoedigen of een wedstrijd van topniveau kijken. Op 17 maart worden bijna alle finales gespeeld en kun je vanaf 14:00 de halve finales en finales in de P100 zien. Het wedstrijdschema vind je hier.

Vanwege de omwonenden en onze beperkte parkeergelegenheid, verwachten we dat leden tijdens toernooitijden met de (water)fiets naar het park komen. Meteen een mooie warming-up voor de benen als je zelf moet spelen en je fiets kun je altijd kwijt.

Als je vrij wilt spelen tijdens de toernooiweek, kijk dan even in de club-app. Waar mogelijk hebben we baanruimte vrijgegeven. Tennis-trainingen gaan gewoon door tijdens het toernooi. Voor padel-trainingen is in de avonduren deze week geen ruimte.

Met vriendelijke groeten,

De crew van The Love Boat

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Adres

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192