Tennis-Algemeen

Iedereen kan (leren) tennissen: jong, oud, fit, minder fit of mindervalide. Het mooie van tennis is ook dat je dit het hele jaar kunt spelen, op de momenten dat het jou uitkomt. Tennis is een sociale sport, het is gezond, sportief en uitdagend. Tennisvereniging Larsheim is een gezellige club, vooral gericht op recreatief tennis, maar ook de competitieve speler komt aan zijn/haar trekken. Je kunt dan meedoen aan tenniscompetities en toernooien.

Het prachtig tegen de bossen gelegen tennispark telt 6 kunstgrasbanen en 2 padelbanen (alle banen met verlichting), een gezellig onlangs gerenoveerd clubhuis en een oefenbaantje. Het park is eigendom van de club. Het beheer en onderhoud van de banen en het clubhuis gebeurt vrijwel geheel door de vele actieve vrijwilligers.

Larsheim telt momenteel circa 440 leden, variƫrend van 7 jaar tot 90 jaar. Sommige leden zijn al meer dan 25 jaar lid van de vereniging. Onze vereniging hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. Zo zijn er ledlampen in gebruik genomen en zonnepanelen geplaatst op het dak van het clubhuis.

Bij Larsheim kun je ook tennislessen krijgen die worden gegeven door tennisleraren van tennisschool Leidsche Rijn Tennis. Kijk voor meer informatie over onze tennisschool op deze pagina.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Adres

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192