Jeugd-Activiteiten

Het hele jaar door worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Wij beginnen altijd al vroeg in het seizoen met de jeugdladder wedstrijden op enkele zondagen. De ideale voorbereiding op de voorjaarscompetitie welke in april altijd van start gaat. Na de voorjaarscompetitie als alle jeugdleden goed zijn ingespeeld, kunnen zij zich tijdens de jeugd clubkampioenschappen meten ten opzichte van hun vriendjes en vriendinnetjes en is er natuurlijk een mooie beker voor de winnaars.

Ook proberen wij elk jaar een toernooitje te organiseren met onze buurtverenigingen uit Elst en Amerongen en strijden wij om de fel begeerde LEA Cup. Na de zomervakantie wordt er alweer druk voorbereid voor de najaarscompetitie, welke in september/oktober wordt gespeeld. Gedurende het jaar houden wij ook 1 of 2 keer per seizoen het ouder-kind toernooi, waarbij kinderen met hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante kunnen spelen.

Het jaar wordt traditioneel voor de kleinsten afgesloten met een pieten toernooi, waarbij onze tennistrainer Joep altijd een leuke clinic weet te verzorgen. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje tijdens deze evenementen.

Kijk voor de verschillende evenementen op onze kalender.

Word jij ook lid van onze mooie vereniging?

Klik dan hier!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Address

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192