Commissies

Welkom bij onze vereniging!

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te worden en optimaal te genieten van onze tennis- en padelactiviteiten.

Wij zijn allemaal vrijwilligers en willen ons graag even voorstellen!

Ledenadministratie 

Marja KoopalIk ben Marja en verzorg de ledenadministratie bij Larsheim tennis en padel. 

Ik tennis al meer dan 40 jaar met veel plezier bij deze gezellige club.
Wat ik zo leuk vind aan onze vereniging is de gezelligheid die er heerst tijdens evenementen, maar ook in het clubhuis op een gewone doordeweekse dag voor een kopje koffie. 
Door tennis heb ik veel mensen uit het dorp leren kennen en ik wil graag iedereen aanmoedigen om lid te worden, om ook te genieten van deze sociale en sportieve activiteit. 
Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt over aanmelden of iets anders. Ik help je graag verder!

Aanmelden is eenvoudig: vul het inschrijvingsformulier in,
inclusief (pas) foto, onder het kopje “lid worden”, betaal de contributie met iDeal en voilà, je ontvangt inlogcodes voor het reserveren van banen.  
Wacht niet langer en word nu lid van onze gezellige vereniging!
We hopen je snel te zien!"

Voor informatie mail naar: [email protected] 

Barcommissie

De barcommissie is als het hart van onze vereniging, waar gezelligheid en samenhorigheid samenkomen. Hun toewijding en harde werk zorgen ervoor dat ons clubhuis altijd een gastvrije plek is voor leden en bezoekers.
De voorzitter, Teska van Dijk, leidt het team met enthousiasme en expertise  Ook van haar hand zijn alle prachtige tekeningen die het clubhuis sieren.   Het team werkt samen om ervoor te zorgen dat drankjes nooit opraken, en dat iedereen zich altijd welkom voelt.
De barcommissie, een cruciaal ingrediënt voor onze vereniging. 
Wij kunnen dit alleen mogelijk maken met inzet van alle leden.
Alle leden, vanaf 18 tot 80 jaar, dienen drie bardiensten te draaien per jaar. Afgelopen jaar hebben we ook voor een beperkt aantal mensen de mogelijkheid gegeven, dat ze één bardienst kunnen inzetten t.b.v. de parkcommissie.

Indeling bardiensten rooster.
Dit werkt via KNLTB app. Wij stellen een mail op, wanneer de bardiensten open worden gesteld, zodat de leden hun bardiensten zelf kunnen inplannen.
Bij verzaken van een bardienst volgt er een boete van € 60,-.

Welkom namens het team:
Teska, Robin, Arjan, Jarno, Laura, Ariadne, Maaike en Iris 
Voor informatie mail naar: [email protected] 

Technische Commissie

De technische commissie zorgt voor voldoende spelaanbod voor recreanten en competitiespelers. De commissie organiseert daarvoor toernooien, toss-evenementen, deelname aan competities en de zogenaamde ladders .
In maart organiseert de commissie een open dubbeltoernooi voor tennis en padel. 
Met een leuk thema en veel deelnemers is dat een mooie start van het seizoen. Net voor de zomervakantie wordt daarnaast een clubtoernooi georganiseerd, waarbij de strijd losbarst om de begeerde titel van clubkampioen te bemachtigen.
Voor alle tennissers wordt er op de maandagavond een toss georganiseerd, terwijl er op zaterdagochtend eenzelfde concept voor de padelspelers is.
Vanuit de commissie zorgen de competitieleiders voor het aanbieden en begeleiden van de verschillende competities die KNLTB beschikbaar stelt. Met twee sporten en in elk seizoen weer een ander aanbod is er voor iedereen wel een passende mogelijkheid om mee te doen. Kortom, de technische commissie is een onmisbare schakel binnen een tennisclub en speelt een belangrijke rol in het functioneren en succes van de club
Voor informatie mail naar: [email protected] 
Hans, Marjolein, Oscar, Purdey, Henriette en Rijk. 

Parkcommissie

De parkcommissie onderhoudt het tennis- en padel-park, inclusief de banen, gebouwen, bestrating, hekken en groenvoorzieningen. Het vaste team bestaat uit Aad, Albert en Noelle, waarbij Albert verantwoordelijk is voor de banen en groen, en Aad voor de faciliteiten. Samenwerking met Teska van de barcommissie is er voor clubhuisonderhoud.
Er is behoefte aan vrijwilligers voor wekelijks baanonderhoud en enkele schoonmaakacties per jaar. Het streven is om het baanonderhoudsteam uit te breiden naar 8 leden, zodat ze in duo's maandelijks een halve dag onderhoud kunnen doen.
Het team Facilitair zorgt voor het onderhoud van het 'tennishuisje,' verlichting, hekwerk en andere faciliteiten. Ze voeren reparaties uit en werken aan projecten om het park aantrekkelijk te houden, zoals de ombouw van de minibaan naar een oefenmuur en de vervanging van poorten en hekken.
Dit jaar is er de optie om je op te geven voor een "parkdienst" in plaats van 1 bardienst. De parkcommissie houdt zich ook bezig met energiebesparing, verduurzamingsopties, afvalscheiding en voorbereiding op statiegeld voor blik. 
 
Heb je groene vingers, 2 rechter handen, ervaring met het begeleiden van offerte aanvragen en of begeleiden van bouwwerkzaamheden of ben je simpelweg enthousiast om de vereniging te helpen. Neem contact op met ons via [email protected] of bel of app met Albert -06 23 13 72 83-.
We gaan graag met je in gesprek.
Aad, Albert, Noelle en Teska

Open Toernooicommissie

Sommigen doen het al jaren, anderen slechts één keer. Van jong tot oud, individueel of in duo's, mannen en vrouwen. Maar ze hebben allemaal één gemeenschappelijke noemer: blij zijn dat ze deelnemen aan het Larsheim Open toernooi.
Dit Open Toernooi in september (week 36) is lokaal, regionaal en nationaal bekend als een gezellig, sportief evenement met lekker eten, muziek, verhalen en thematische aankleding. Daarnaast zijn er aantrekkelijke prijzen te winnen, wat de animo jaarlijks vergroot.
In de afgelopen jaren heeft de Open Toernooi Commissie thema's zoals Ibiza, Vunzige Deuntjes en België geïntroduceerd. In 2023 was het thema "de Boerderij."
Het toernooi begint op de openingszaterdag met het clubjaarfeest.
In 2023 is het toernooi ook uitgebreid met een P250 toernooi, waardoor je de beste Nederlandse spelers in het finaleweekend kunt zien.
Inschrijvingen beginnen elk jaar in april op toernooi.nl. 

Jouw organisatieteam bestaat uit:
Annemarie, Ellen, Eugenie, Ilse, Maaike, Arnout, Tom, en Jur

Social Media? facebook.com/larsheim.opentoernooi
twitter.com/larsheimopen
instagram.com/larsheimopen
Meer weten? [email protected] 

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie bestaat uit: Joost, Gilbert, Karen, Patricia, Pauline, Ina en Dewi. Samen geven wij vorm aan het Jeugdtennis op Larsheim. Tennis is naast je de techniek eigen maken, groeien in het spel, ook plezier en gezelligheid met elkaar! Dit hopen wij de kinderen samen met de trainers van LRT te kunnen meegeven. We organiseren jaarlijks een aantal activiteiten, zoals een Mini-Maxi toernooi en clubkampioenschappen, en ondersteunen bij de jeugdcompetitie.Alle activiteiten die dit jaar op de planning staan, vind je ook in onze jaarkalender https://www.larsheimtennispadel.nl/activiteiten_jeugd

Mochten er vragen zijn gebruik dan ons emailadres: [email protected] 
Joost, Gilbert, Karen, Patricia, Pauline, Ina en Dewi

Sponsorcommissie

Sponsors zijn belangrijk voor onze vereniging: dankzij onze sponsors worden allerlei activiteiten mogelijk gemaakt, waaronder Larsheim Open toernooi, maar ook verschillende activiteiten voor de jeugd. Kortom sponsoring maakt de extra’s mogelijk die belangrijk zijn voor onze vereniging.
We zijn onze huidige sponsors daar natuurlijk zeer erkentelijk voor!

De sponsorcommissie van Larsheim werft nieuwe sponsors, onderhoudt contacten met bestaande sponsors en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken na worden gekomen. Verder verzorgt de sponsor commissie de verloting tijdens het Larsheim Open toernooi. En niet te vergeten onze jaarlijkse sponsorborrel… altijd erg gezellig!

Hoe kun je Larsheim sponsoren?
Er zijn verschillende manieren om Larsheim te sponsoren. We bieden in principe een ‘sponsorpakket’ aan met verschillende publiciteitsmogelijkheden; deze pakketten variëren van prijs. Ook bestaat de mogelijkheid om een groot of klein baandoek te sponsoren. Uiteraard staan we ook altijd open voor ideeën of op maat gemaakte sponsoring. 

Het team
De sponsorcommissie bestaat op dit moment uit 4 leden; versterking is welkom! We komen ongeveer 5 keer per jaar bij elkaar, of zoveel vaker als nodig. 

Mocht je belangstelling hebben om ons team te komen versterken, ideeën hebben over sponsormogelijkheden of zelf sponsor willen worden van onze vereniging, neem dan contact op met één van ons. 

Voor informatie mail naar: [email protected] 
Caroline, Birgit, Leonoor en Gerard 

Webmaster

Ik verstuur bijna alle email en plaats tekst en foto's op de website en plan banen voor lessen en toernooien. En ik tennis ;)
[email protected]
Arjan Pot

Training

Leidsche Rijn Tennis ([email protected])
Francesco Jetten  06-51107474
Joep Laurs  06-21206472           

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Adres

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192