Algemene informatie

Alle jeugd, van 6 – 17 jaar oud, van beginner tot de talentvolle topper is van harte welkom om lid te worden van Larsheim tennis & padel!

Met een lidmaatschap kun je gebruik maken van alle tennis- en padelbanen en meedoen aan allerlei leuke activiteiten die de jeugdcommissie organiseert op en rond het park. Een overzicht van deze activiteiten vind je op de activiteitenkalender. Meedoen aan wedstrijden en activiteiten op de club vergroot het tennisplezier enorm, weten we uit ervaring. Je leert snel andere jeugdspelers kennen en je tennis- of padelspel wordt op deze manier steeds beter.

Ouders, die zelf geen lid zijn, maar waarvan het kind wel lid is en les heeft, mogen met hun kind vrij spelen op zondagmiddag. Hartstikke leuk om samen te doen!

Daarnaast is het mogelijk om in het voor- en najaar mee te doen aan de KNLTB jeugd tennis of padelcompetitie. Iedereen kan meedoen! Of je nu net begonnen bent of al langer speelt. Het tennisniveau wordt aangepast aan jouw niveau en leeftijd. Je gaat met leeftijdgenootjes op pad om wedstrijden te spelen tegen kinderen van andere verenigingen. Supergezellig en je leert er snel beter van tennissen!

 

Enthousiast geworden?

Zou je tennis of padel willen proberen? Tennisles kun je al volgen vanaf 6 jaar oud, padel vanaf 10 jaar oud. Voor een proefles kun je een afspraak maken via tennisschool Leidsche Rijn Tennis.

 

Wil je lid worden?

Schrijf je dan hier in als jeugdlid en informeer naar mogelijkheden voor les.

Zou uw kind graag willen tennissen, maar heeft u onvoldoende geld voor een lidmaatschap en/ of lessen, neem dan eens een kijkje op jeugdfonds sport en cultuur en informeer naar de mogelijkheden.

 

Als jeugdlid je inzetten voor de jeugdcommissie?

Dat kan! Wij zoeken nog enthousiaste jeugdleden die mee willen denken en helpen bij het organiseren van activiteiten voor de jeugd. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mail naar de jeugdcommissie.  

 

Voor overige vragen kun je contact opnemen met de jeugdcommissie. Wij helpen je graag verder: [email protected]

Groeten,


Patricia, Joost, Gilbert, Karen, Ina, Dewi en Pauline

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Adres

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192