Over Larsheim

Tennis- en padelvereniging “Larsheim” is opgericht op 27 april 1962. De banen, het tennishuisje en het terras liggen sinds 23 augustus 1968 aan de Plaggeberg in Leersum, centraal in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op het tennispark wordt gespeeld op zes kunstgras tennisbanen en 2 padelbanen welke allen beschikken over moderne LED verlichting en het gehele jaar uitstekend bespeelbaar zijn. Larsheim is een vereniging waar zowel competitie, recreatief tennis als gezelligheid een even belangrijke rol spelen.

Het park is al geruime tijd geprivatiseerd, d.w.z: de banen, verlichting en het tennishuisje zijn alle eigendom van de vereniging, en worden geheel door de vereniging zelf gefinancierd en door een zeer grote en actieve groep vrijwilligers onderhouden. De kantine is in eigen beheer en wordt door de eigen leden bemand. Het tennispark ligt er fantastisch bij.

Op dit moment telt de vereniging bijna 500 leden waarvan er ca 90 jonger dan 18 jaar zijn. 80 procent van de leden komt uit Leersum zelf. Het bestuur bestaat uit elf leden en kent zeven commissies. De vereniging heeft een contract met Leidsche Rijn Tennisschool, die gediplomeerde trainers levert voor de lessen voor jeugd en senioren.

De vereniging heeft een zeer actieve evenementen kalender, met als jaarlijks hoogtepunt het “Larsheim Open Toernooi” dat sinds 1978 wordt gehouden. Tennis en Padel zijn levendige sporten in de regio en Larsheim is dan ook wat ledenaantal betreft een van de grootste sportverenigingen in Leersum. 

Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te komen maken en te genieten van Tennis en Padel!

Privacy Beleid Larsheim.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Adres

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192