Lidmaatschap

Wij kennen bij Larsheim verschillende soorten lidmaatschappen.

Het seniorlidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap voor volwassenen. Je bent seniorlid met ingang van het jaar waarin men 18 jaar wordt. Je wordt lid van de KNLTB en mag aan activiteiten meedoen.

Contributie Tennis seniorlid: € 168,00 per jaar
Contributie Padel seniorlid: € 120,00 per jaar
Contributie Tennis + Padel seniorlid: € 228,00 per jaar


Het studentenlidmaatschap geldt uitsluitend voor seniorleden t/m de leeftijd van 23 jaar, die staan ingeschreven bij een instelling voor dagonderwijs. Voor de bepaling van de leeftijd van 23 jaar, geldt dat het jaar waarin het lid 23 jaar wordt de studentenkorting toegepast kan worden.

Contributie Tennis studentenlid: €   88,00 per jaar
Contributie Padel studentenlid: €   65,00 per jaar
Contributie Tennis + Padel studentenlid: € 120,00 per jaar


Junior lidmaatschap. Men is junior lid tot het jaar waarin met 18 jaar wordt.

Contributie Tennis juniorlid: €   84,00 per jaar
Contributie Padel juniorlid: €   60,00 per jaar
Contributie Tennis + Padel juniorlid: € 114,00 per jaar

De contributie voor het vierde en volgende jeugdgezinslid bedraagt voor 2021
€ 45,00 voor tennis of padel en € 90,00 bij tennis en padel combinatie lidmaatschap. Dit is van toepassing wanneer beide ouders of verzorgers ook senior lid zijn en er voor alle gezinsleden sprake is van hetzelfde type lidmaatschap.

Zomerlidmaatschap.
Wil je alleen in de zomer (juni, juli, augustus) tennissen of padel spelen bij Larsheim, omdat je andere sport (b.v. voetbal, hockey, volleybal) bijvoorbeeld stil ligt dan kun je bij ons je conditie op peil houden. Met een zomerlidmaatschap wordt je geen lid van de KNLTB en kun je niet aan officiële wedstrijden en toernooien meedoen.

Contributie Tennis zomerlid: €   50,00 per jaar *
Contributie Padel zomerlid: €   50,00 per jaar *
Contributie Tennis + Padel zomerlid: € 100,00 per jaar *


Winterlidmaatschap.
Wil je alleen in de winter (november, december, januari en februari) tennissen bij Larsheim, omdat je andere sport (b.v. voetbal, hockey, volleybal) bijvoorbeeld stil ligt dan kun je bij ons je conditie op peil houden. Met een winterlidmaatschap wordt je geen lid van de KNLTB en kun je niet aan officiële wedstrijden en toernooien meedoen.

Contributie Tennis winterlid: €   65,00 per jaar *
Contributie Padel winterlid: €   65,00 per jaar *
Contributie Tennis + Padel winterlid: € 130,00 per jaar *


Niet spelend lidmaatschap.
Indien men door omstandigheden gedurende ten minste 1 jaar niet kan spelen is inschrijving als niet spelend lid mogelijk. Dit bijzondere lidmaatschap kan alleen op 1 januari ingaan. Een niet spelend lid krijgt geen label en mag niet geïntroduceerd worden. Indien men na één of meerdere jaren weer spelend lid wil worden, kan dat zonder plaatsing op een eventuele wachtlijst.
Contributie niet spelend lid: € 25,00 per jaar

Introductielabel
.
Elk lid mag een niet-lid bij de vereniging introduceren. Hiervoor is een apart label verkrijgbaar bij de ledenadministratie. Introductie is slechts 3 x per jaar mogelijk.
Kosten introductielabel: € 5,00

Afkoop bardiensten € 90,00 Voor seniorleden (t/m 79 jaar) geldt de verplichting ten hoogste drie maal per jaar een bardienst te verrichten. Ontheffing van deze verplichting is alleen mogelijk door de bardiensten af te kopen. Boete wegens verzuim bardienst € 60,00 per keer.

* De zomer- en winterlidmaatschappen zijn alleen bedoeld voor sporters die ook elders lid zijn van een sportvereniging (denk aan: voetbal, volleybal, hockey etc.)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Address

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum