Larsheim Open 2023 ** op de boerderij ** P250

01 september 2023


Onze vaste gasten weten dat wij het graag net even anders doen. Het positief en vrolijk verrassen van onze ezoekers past in dat plaatje. Of je nu komt tennissen of padellen. Of je nu heel goed bent of ietwat een kluns. Of je nu een stalknecht bent of een landbouweres. Wees welkom op onze bescheiden club vol trotse leden.

Het Larsheim Open wordt dit jaar voor de 46ste keer georganiseerd. We persen er zo’n 275 wedstrijden doorheen met 350 leuke spelers. Van origine was ons toernooi er eentje voor tennissers. Maar, sodeknetters, wat is padel populair geworden. De combi met tennis was gauw gemaakt. We herinneren ons ook de bizarre edities zonder publiek tijdens de lockdown en die met 1,5 meter afstand. Iedereen verklaarde ons voor gek, maar wat een dankbare ervaring was dat.

Het is ons dit jaar gelukt om alle onderdelen in poule vorm te laten spelen. Behalve het A onderdeel van padel. Die mogen in een afvalrace gaan vamossen. Supertrots dat we in week 36 het sterkst bezette padel toernooi van Nederland zijn. En dat voor de eerste keer als P250 toernooi.

Als je (even) niet hoeft te spelen, kun je je niet vervelen in de toernooiweek. De details mag je zelf gaan ontdekken op het park. Ben je al gauw uitgespeeld, dan kom je in aanmerking voor de “ik-lag-er-in-de-eerste-ronde-al-uit-borrel” op de finaledag. Eerste rondje is van ons.

De wedstrijdleiding kun je vinden buiten aan het einde van het terras in de paardentrailer.
| Annemarie | Ellen | Eugenie | Ilse | Maaike | Arnout | Tom | Jur |

Weten wanneer wie moet spelen? Kijk op Wedstrijden Larsheim Open 2023

INFORMATIE:

Elke toernooi-avond serveren de kanjers van buitenkeuken De Trog de lekkerste gerechten. Van een boer’n frietje of een kipje van eigen deeg tot aan een flinke boer’n borrelplank. De keuken wordt dit jaar uitgebreid met een bakfiets vol met de allerbeste bitterballen en croquetten van Lodewyck Gourmet. Spelers proeven gratis na hun wedstrijd. Op weekenddagen is de keuken ook al voor de lunch geopend. Zelf koken hoeft in de toernooiweek echt niet.

Boerenbridge. Wie kent het niet? Op woensdag 6 september vanaf 19:30 uur zal onder leiding van Han van Hamersveld en Joke Houtenbos een leuk kaartavondje verzorgd worden. Aanmelden: https://forms.gle/Jp9JsXdtnN5ho6LU9 of op de intekenlijst op het prikbord in de hal van het clubhuis.

Vrijdagavond. Yes, het weekend staat voor de deur. Tijd voor de feestelijke zanger Marco Mark die wel weet hoe je “Engelbewaarder” moet zingen. Ook zin in een onvervalst boerententfeest-achtig dingetje? Warming-up rond 21:00 uur en dan vanaf een uurtje of 22:00 echt even lekker meezingen of gewoon vrolijk verder kletsen. Het kan ook maar zo zijn dat je deze avond een wedstrijdje meepakt van de padeltop, want die beginnen in de vooravond aan hun afvalrace.

Het FINALE weekend is om te gieren. Daar zit werkelijk van alles in. Op zaterdag 9 september komt bijvoorbeeld een echte kinderboerderij tot leven op de club. Verder gaat alles open: bar (binnen en buiten), keuken, tribunes, verloting om 15:30 uur en meer.

En op de afsluitende zondagmiddag, het is dan al 10 september, doen we ook nog eens twee nieuwe dingen erbij: de DJ’s zorgen vanaf 14:30 uur voor een lekker lounge gevoel en er is de speciale ‘ik-lag-er-in-de-eerste-ronde-al-uit-borrel’ vanaf 13:00 uur. Een gezellige draai aan het fenomeen ‘lucky loser’! Om 15:30 uur de MEGA verloting. Iets na vieren de HDA padel finale en aansluitend een pakkend prijsuitreiking woordje en een staande ovatie voor de organisatie.

Nog last-minute aanmelden voor ‘Sponsor je stoel’?
Een all-inclusive plekje langs het tennis- en padel centre court, solo of als duozitter. Een speciale beleving op de finaledag. Interesse? Mail [email protected] of bel de leden van de sponsorcommissie Caroline van Gool 06-22451919 of Gerard van de Weert 06-22680818

KOM ZO MOGELIJK LOPEND OF MET DE FIETS I.V.M. DE VERWACHTE PARKEERDRUKTE.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 451 677

Adres

Plaggeberg 2
3956 BK Leersum

KVK-nummer

30210192